my anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 21 December 2011

~ kursus kahwin ~

salam....alahai lama nya x buka blog nie....rindu sgt2...em nie nk story psl g kursus khwin..kursus start 19 & 20 dis 2011..best dpt g ngn kwn ms sek dulu maidzatul azrah...mujur la ada member..x segan ckit g kursus..harap kan nk g ngn my love...em lmbat lg la..em nie nk crita pasal sebuah kisah yg kelakar yg di ceritakan oleh ustaz ms g kursus khwin...kisahnya bermula apabila ada seorang ustazah nie nk cari bakal suaminya seorang ustaz..jadi dia pun bgtau la kt bapa dia utk carikan seorang ustaz...so nk di jadikan cerita maka si bapa nie pun jumpa la seorang ustaz yg br blik dr mesir...maka,kahwin la ustazah & ustaz tue dgn meriah skali....dan bermula la malam pertama...ustazah bertanya pd ustaz satu soalan - ustaz,bole x kalau ada sesuatu d letakkan di atas al-quran,,maka jawab si suami x bole d letakkan ape2 di atas al-quran..sbb berdosa..jawab ustazah tue plk,sy nie sudah hafaz al-quran 30 juzud...maka ustaz tue pun bgtau melepas la dia mlm tue...pd mlm keesokan harinya,ustaz tue bertanya balik pd isterinya,bole x kalau al-quran di letak atas al-quran...maka ustazah tue jawab bole...ustaz tue pun bgtau la yg dia nie pun hafaz al-quran 30 juzud jgk...soooo...ape jadi slps tue..faham2 jer la ya....hehehehehe...mmg kelakar sgt cerita nie.....

2 comments:

  1. wah2..dah g kursus ye
    hehehe..syah meh nak ajar..mula2 syah edit pic yang syah nk..means g photoscape..klu nk yg kotak2 g bahagian pages.then save..pastu g kat template designer, nanti klik kat background, so syah upload pic tu then save..siap~

    ReplyDelete
  2. sya said:
    thanks ika...hehehehe...dh jadi pun...

    ReplyDelete